Візит віце-президента Наньянського технологічного університету (НТУ) професора Лам Кін Йонга

17 вересня 2019 року локацію NESKyivSRI при Інститут космічних досліджень НАН України та ДКА України із ознайомчим візитом відвідав віце-президент Наньянського технологічного університету (НТУ) з питань досліджень та інновацій, професор Лам Кін Йонг.

Ініціативи запровадженні професором Ламом в Наньянськом університеті співпадають з концепцією NoosphereEngineeringSchool, тож менторам школи було дуже цікаво обмінятися досвідом з іноземним гостем.

Професор Лам був ініціатором запровадження у Сінгапурі особливої форми взаємодії між урядом, академічними закладами та приватними комерційними компаніями, що передбачає запровадження на базі університетів корпоративних лабораторій. Також професор відіграв ключову роль у започаткуванні програм післядипломного навчання з Технічним університетом Мюнхена, Кембриджським університетом та Університетом Єрусалима.

Під час візиту представники Noosphere Engineering School представили професору Ламу студентські проекти та обговорили інноваційні форми позауніверситетського навчання.

Доречи, Наньянський технологічний університет є одним з двох найбільших науково-дослідницьких університетів Сінгапуру та одним з найпрестижніших вищих навчальних закладів Азіатсько-Тихоокеанського регіону. А також, у 2019 році НТУ посів 11 місце серед найкращих ВНЗ у світі за версією QS University Ranking і був визнаним найкращим серед молодих університетів світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *