Новини про співпрацю. Конкретні плани

Не можна стояти на одному місці, доки існує космічний простір!

Після зустрічі із заступником міністра та представниками Мінагрополітики маємо добрі новини — тепер нас дедалі більше, адже ми, Інститут космічних досліджень, залучені до практичної співпраці із Міністерством, Інститутом землекористування НААН та кафедрою математичного моделювання та аналізу даних Фізико-технічного інституту НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського». Ми вже обговорили конкретні плани щодо розвитку платформи взаємодії з аграріями і цифровізаціі агросектору та готові діяти!

Наше завдання — впровадження елементів машинного навчання та інтелектуальний аналіз супутникових і геопросторових даних. Це чудовий шанс для студентів удосконалити свої знання, тож ми плануємо залучати усіх небайдужих до задач, пов’язаних із розпізнаванням образів, комп‘ютерним зором і створенням цифрових двійників об‘єктів і суб‘єктів агросектору.

«Вважаю, Україна має всі шанси посісти передові позиції у сфері обробки супутникових даних та впровадження інновацій, зокрема у сфері цифровізації економіки, екології (Green Deal) та сільського господарства, займаючи лідерські позиції в IT сфері та зосереджуючи значний науковий потенціал», — ділиться із нами своїми думками на сторінці у facebook Тарас Дзьоба, заступник міністра з цифровізаціі, і ми не можемо не погодитись. Зробимо це разом!

Долучайтесь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *