Виступ професорки Наталії Куссуль на онлайн-дискусії про штучний інтелект

Вже сьогодні, 5 жовтня, 0 17:00 розпочнеться онлайн-дискусія з практичними кейсами про штучний інтелект у державному секторі, де першою доповідачкою обрана професорка нашого інституту Наталія Куссуль.

Швидке поширення штучного інтелекту значною мірою впливає на суспільство, змінює те, як ми працюємо, живемо і взаємодіємо. Сьогодні штучний інтелект допомагає світові діагностувати хвороби і розробляти клінічні протоколи. Крім того, він використовується для моніторингу, про який розповість Наталія, а саме — про моніторинг показників тимчасово окупованих територій для подальшого створення плану їх реінтеграції та відновлення і про моніторинг цілей сталого розвитку.

Також буде висвітлена тема забезпечення прозорого землекористування в умовах відкриття ринку землі.

Всі ці стратегічні завдання, про які йдеться, можуть бути вирішені за допомогою супутникового інтелекту на службі у держави. Наталія Куссуль розповість про перспективи його розвитку та навіть більше! Ми живемо у неймовірні часи: зараз можна побороти деякі з найбільших проблем світу за допомогою нових технологій, які очолює штучний інтелект.

Час змусити ШІ працювати на користь планети. Візьміть участь, попередньо зареєструвавшись за посиланням!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *