Майстер-клас з супутникового аналізу екологічної ситуації Землі для школярів – «Краща ідея заходу» Всесвітнього тижня космосу!

🤩Чудові новини від #NESKyivSRI. 2-денний Майстер-клас з супутникового аналізу екологічної ситуації Землі для школярів, який був приурочений до Всесвітнього тижня космосу, отримав нагороду за «Кращу ідею заходу»!

🏆Честь прийняти цю нагороду з рук легендарної американської астронавти українського походження Гайді Стефаншин-Пайпер, випала представникові ГО «Асоціації Ноосфера» Леоніду Шуміло

🌎Нагадаємо, що майстер-клас з супутникового аналізу екологічної ситуації Землі для школярів, проходив 5 та 6 жовтня 2019р. в #NoosphereEngineeringSchool на базі Інститут космічних досліджень НАН України та ДКА України.

Освітній захід відбувся в межах тижня програмування ЄС та ініціативи Meet and Code, що впроваджується Ресурсний центр ГУРТ: Портал суспільно активних громадян у співпраці з організаціями TechSoup Europe та Haus des Stiftens gGmbH за фінансування SAP, а також ґрунтується на наукових результатах проекту Н2020 ERA-PLANET та навчальних матеріалах Copernicus Academy.

🚀Організатором конкурсу є Музей космонавтики імені Сергія Павловича Корольова (місто Житомир), який є Національним координатором Всесвітнього тижня космосу в Україні. Визначення переможця проходило за результатами публікації даних про заплановані заходи Всесвітнього тижня космосу на офіційному сайті: https://www.worldspaceweek.org. Оцінювалася оригінальність, тямущість, актуальність ідеї, а також передбачувана масовість заходу. І ще одним з основних чинників відбору було те, наскільки організатори заходу можуть стимулювати своїм прикладом інших!

🙂Всесвітній Тиждень Космосу створений, щоб надихати і наша команда чудово впоралась з цією місією під час організації та проведення майстер-класу. Продовжуємо працювати в цьому напрямку!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *