Призове місце в рамках Всеукраїнського (національного) конкурсу наукових та навчальних видань «ВІДКРИТА НАУКА, СТАЛИЙ РОЗВИТОК ТА ІННОВАЦІЙНІ АГРОТЕХНОЛОГІЇ»

Високу оцінку в рамках Всеукраїнського (національного) конкурсу наукових та навчальних видань «ВІДКРИТА НАУКА, СТАЛИЙ РОЗВИТОК ТА ІННОВАЦІЙНІ АГРОТЕХНОЛОГІЇ» отримала монографія 2019 року “Методи глибинного навчання для геопросторового аналізу та задач спостереження Землі”, за авторством Шелестова А.Ю., Лавренюка М.С., Яйлимова Б.Я. та Ткаченко О.М. (Національний університет біоресурсів та природокористування України, Інститут космічних досліджень НАН України та ДКА України, КПІ ім. Ігоря Сікорського).
Професійне журі по змістовному наповненню видань визначило переможців у різних номінаціях. Наша наукова література посіла 3тє місце в категорії Інженерно-технологічні науки.
Загалом до оргкомітету конкурсу було надіслано понад 300 підручників та наукових видань. До участі в конкурсі допущено 219 видань після встановлення відповідності всім вимогам конкурсу.
Метою конкурсу є популяризація наукових і методичних розробок, що забезпечують супровід освітнього процесу в українських закладах вищої освіти, відповідають стандартам вищої освіти, сприяють створенню нових знань, здобуттю студентами якісної вищої освіти та поширенню в академічному середовищі передових практик у навчанні, викладанні та науці.
Короткий опис цієї монографії можна знайти на нашому сайті, в розділі Монографії (http://inform.ikd.kiev.ua/monograph/).
Організаторами конкурсу є Сумський національний аграрний університет спільно з Інститутом вищої освіти НАПН України, Радою молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України, громадською організацією «Інноваційний університет» та ТОВ «Видавничо-торговий дім «Університетська книга»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *