За думкою експертів щодо пожеж у світі до нас звернувся новинний сайт «Суспільне Крим»

Наука в Україні не стоїть на місці, вона має неабиякі перспективи — розвивається, підкорює, дозволяє небайдужим брати участь у процвітанні людства не тільки в межах країни, а й за її кордонами. До заступниці директора Інституту космічних досліджень НАНУ та ДКАУ Наталії Куссуль звернувся новинний сайт «Суспільне Крим», аби взяти коментар щодо великої кількості пожеж в світі, опираючись на дані NASA – National Aeronautics and Space Administration

Наталія запевнила, що все не так погано, як здається на перший погляд. Карти NASA, які є результатом моделювання, не показують зони, що уражені пожежами — вони показують ті hot spots, які можуть спалахнути. Наразі в Україні з цим спокійно.

Зовсім скоро наша команда Інституту космічних досліджень поділиться результатами одного із своїх проєктів на цю важливу та обширну тему, яку неможливо обійняти за раз. Якщо цікаво — слідкуйте за нами в соцмережах і точно нічого не зможете пропустити! Обов’язково переходьте за посиланням, аби на власні очі побачити експертну думку, занотовану слово в слово.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *