Можливість стажування в американській компанії IBM

Закінчилось літо 2021 року, а це означає, що компаніям час замислитись про набір стажерів на літо 2022 року та почати планувати програми стажування. Однією з таких компаній є IBM.

International Business Machines Corporation — американська електронна корпорація, один із найбільших світових виробників усіх видів комп’ютерів і програмного забезпечення, один з найбільших провайдерів глобальних інформаційних мереж. Корпорація посідає шосте місце в списку найбільших компаній світу. Штаб-квартира розташована у Армонку, штат Нью-Йорк, США. IBM виробляє та продає апаратне і програмне забезпечення, послуги (хостинг, консалтинг) у сферах від мейнфреймів до нанотехнологій.

Враховуючи штат у 330 000 співробітників по-всьому світу та дохід у $91 млрд у 2005 р., IBM є найбільшою компанією у галузі інформаційних технологій у світі. 

Незалежно від того, ким ви є — розробником, інженером або дослідником — ви можете почати будувати майбутнє в компанії IBM. Розробники програмного забезпечення будуть писати код для набору квантових програмних засобів та хмарних сервісів. Інженери просуватимуть розвиток квантових обчислювальних систем. Дослідники квантової інформації будуть розвивати сферу досліджень квантових обчислень. Дизайнери та менеджери по продуктах вноситимуть важливий внесок у стек квантових технологій. Будівельники спільнот підтримуватимуть та розвиватимуть глобальну спільноту Qiskit.

Заявку варто подати до понеділка 18 жовтня 2021 року, щоб отримати більші шанси на розгляд кандидатури. Аби дізнатись детальніше про стажування та про те, як правильно подати заявку — переходьте за посиланням

Віримо абсолютно у кожного з вас та бажаємо удачі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *