Вебінар “”Від магістра до космічного Data Scientist”

2 червня 2020 року в Інституті космічних досліджень НАН України та ДКА України відбувся вебінар “Від магістра до космічного Data Scientist”!

Гостями нашого заходу стали студенти від 1го курсу бакалаврату, які вже взяли орієнтир на якісну магістратуру, до тих, хто вже отримав повну вищу освіту й шукає для себе нові перспективні напрямки розвитку. В загальній кількості, майже півсотні людей провели з нами годину, де дізналися багато корисних фактів із життя наукової сфери.

Основні тези, які були розкриті на вебінарі:
1. Що таке магістратура?
2. Як її обирати?
3. Якими критеріми при цьому керуватись?
4. Як магістратура допомагає побудувати успішну кар’єру?

Члени нашої молодої команди поділились особистим досвідом проходження шляху від магістра до Data Scientist, який починався із Інституту космічних досліджень, та відповідали на питання аудиторії щодо аспектів навчання в магістратурі та аспірантурі під керівництвом провідних вчених!

Дякуємо нашим доповідачам: магістру НТУУ “КПІ” Шуміло Леоніду, науковому співробітнику ІКД НАНУ та ДКАУ Миколі Лавренюку та професору університету Меріленда (США) Сергію Скакуну! Віват Ура!

Магістратура Київського академічного унверситету на базі ІКД НАНУ та ДКАУ за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» (спеціалізація “Космічні інформаційні технології”) може стати одним із головних етапів Вашого життя!
Детальніше, за посиланнями:
1. https://qrgo.page.link/4EDGh (Машинне навчання для задач дослідження Землі)
2. https://qrgo.page.link/NzJie (Хмарні технології супутникового моніторингу) !

Співорганізатори заходу: Kyiv Academic University та Студентський простір Belka

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *