Конференція Synergy 2020

22 грудня 2020 року відбулася конфереція Synergy 2020, організатором якої є IT-асоціація України. Цього року захід проходить вже всьоме та в online форматі.
В заході проводили розгляд успішних кейсів колаборації провідних IT-компаній та ВНЗ, кращі практики корпоративної IT-освіти, доповіді спікерів, панельні дискусії, презентації стартапів та освітніх проєктів.
В панельній дискусії «Освіта Майбутнього: Реформи, Структура, Якість» взяла участь заступник директора Інституту космічних досліджень НАН України та ДКА України, д.т.н., професор Наталія Миколаївна Куссуль.
Відбулося обговорення перспектив співпраці ІТ-бізнесу та ІТ-освіти. Зокрема, зацікавлення сфери ІТ-бізнесу в підготовці українськими ВУЗами компетентних та освічених спеціалістів, які зможуть самостійно зростати в професіональному плані та виховувати нові покоління “open-mind” людей.
Такі зустрічі допомогають підсумовувати результати річної роботи та формувати нові напрямки співпраці представників бізнесу, органів влади та викладачів для розвитку IT-освіти України.
Основними організаторами заходу є GlobalLogic Ukraine та EPAM Ukraine.
Посилання на подію: https://qrgo.page.link/7zd6T
Посилання на відеозапис конференції: https://www.youtube.com/watch?v=2oiCLD-A7OY

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *