Науковий семінар “Data, Intelligence and Algorithms”

27 жовтня 2022 співробітники відділу Яйлимов Б.Я., Шелестов А.Ю., Яйлимова Г.О., Красільнікова Т.М. взяли участь в науковому семінарі “Data, Intelligence and Algorithms” з обговорення актуальних питань геопросторового інтелекту та використання супутникових даних. Семінар проходив на базі Фізико-технічного інституту КПІ ім. Ігоря Сікорського, а саме на кафедрі математичного моделювання та аналізу даних.

Наталія Куссуль презентувала доповідь “Геопросторовий інтелект”, висвітлила сучасні тенденції використання великих супутникових даних, окреслила перспективи наукової роботи для студентів.

З доповіддю “Geometry machines healthcare” виступив аспірант кафедри Олександр Яворський. Також основні напрямки наукових досліджень представив фахівець з математичного моделювання та комп’ютерного зору, к.т.н. Владислав Хайдуров.

Такі зустрічі планується проводити щомісячно. До виступів та участі в семінарі запрошуються науковці, викладачі, аспіранти, магістри та бакалаври, що мають цікаві дослідницькі та наукові напрацювання та готові ними поділитися, або ж обрати чи розширити свій напрямок роботи

Посилання на запис тут

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *