Amazon-GEO

Замовник: Group on Earth Observation

Організації: Buenos Aires Grains Exchange (Argentina), Birla Institute of Technology (Mesra, India), NGO Association Noosphere (Noosphere Engineering school), Department of Geographical Sciences and College of Information Studies (iSchool) (University of Maryland, College Park, MD, USA)

Керівник проекту від України: д.т.н., проф. Куссуль Н.М., Інститут космічних досліджень НАНУ та ДКАУ

Термін виконання: 2019 – 2022

Посилання на опис програми: https://www.earthobservations.org/aws.php

Про проект:

Порядок денний сталого розвитку на 2030 рік, прийнятий усіма країнами-членами Організації Об’єднаних Націй у 2015 році, робить акцент на Цілях сталого розвитку (ЦСР) та відповідних показниках, що характеризують складні взаємодії впливу людини та стану навколишнього середовища. Багато показників ґрунтуються на геопросторовій інформації та можуть бути отримані за допомогою супутникових даних, інтегрованих разом із наземними вимірюваннями та моделями, включаючи прогнози погоди, біофізичну оцінку та методи класифікації (машинне навчання). Тому існує потреба у розробці методів та інструментів, які дозволять отримати показники ЦСР, в якості геоінформаційних продуктів.

Мета проекту:

Вдосконалення існуючих робочих процесів для обчислення показників ЦСР за рахунок використання даних з високим просторовим розрізненням та заповнення прогалин між існуючими глобальними та національними продуктами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *